Poliittinen talous -lehden työpaja lokakuussa

Poliittinen talous -lehti järjestää lokakuussa 2016 niin kutsutun paper development workshopin. Työpajan tarkoituksena on auttaa kirjoittajia kehittämään lehteen lähetettäväksi suunniteltuja käsikirjoituksia keskustelun ja rakentavien kommentien avulla. Työpajaan lähetettyjä käsikirjoituksia ja niiden pohjalta pidettäviä esitelmiä on kommentoimassa Poliittinen talous -lehden toimituskunnan jäseniä ja muita kotimaisia poliittisen talouden tutkijoita.

Työpajassa voi esitellä sekä alkuperäis- että katsausartikkeleiksi tarkoitettuja käsikirjoituksia. Toivotamme tervetulleeksi niin viimeistelyä vailla kuin kirjoituksen alkuvaiheessa olevia käsikirjoituksia. Työpaja on hyödyllinen erityisesti väitöskirjantekijöille ja tieteellisen uran alkuvaiheen tutkijoille, jotka harjoittavat talouden yhteiskuntatieteellistä tutkimusta ja haluavat julkaista tutkimuksiaan Poliittinen talous -lehdessä.

Työpaja pidetään Hankenilla (Arkadia-rakennus, Arkadiankatu 24, sisäänkäynti Perhonkadun puolelta), Helsingissä, 21.10.2016 klo 10-15. Osallistujia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostitse Poliittinen talous -lehden uudelle päätoimittajalle Ville-Pekka Sorsalle (ville-pekka.sorsa@hanken.fi) mahdollisimman pian. Työpajan paperit tulee lähettää viimeistään 17.10.

Vieritä ylös