Poliittinen talous -lehden työpaja toukokuussa

Poliittinen talous -lehti järjestää toukokuussa 2017 niin kutsutun paper development workshopin eli artikkelikäsikirjoitusten ja -ideoiden kehittämistyöpajan. Työpajan tarkoituksena on auttaa kirjoittajia kehittämään lehteen lähetettäväksi suunniteltuja käsikirjoituksia keskustelun ja rakentavien kommentien avulla. Työpajaan lähetettyjä käsikirjoituksia ja niiden pohjalta pidettäviä esitelmiä on kommentoimassa Poliittinen talous -lehden päätoimittaja, toimituskunnan jäseniä ja muita kotimaisia poliittisen talouden tutkijoita.

Työpajassa voi esitellä sekä alkuperäis- että katsausartikkeleiksi tarkoitettuja käsikirjoituksia yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen eri aloilta. Toivotamme tervetulleeksi niin viimeistelyä vailla kuin kirjoituksen alkuvaiheessa olevia käsikirjoituksia. Työpaja on hyödyllinen erityisesti väitöskirjantekijöille ja tieteellisen uran alkuvaiheen tutkijoille, jotka harjoittavat talouden yhteiskuntatieteellistä tutkimusta ja haluavat julkaista tutkimuksiaan Poliittinen talous -lehdessä.

Työpaja pidetään Jyväskylän yliopiston keskustakampuksen Opinkivessä (Keskussairaalantie 2), seminaarihuone 141/142, Jyväskylässä, perjantaina 5.5.2017 klo 13-18.

Seminaarissa on tilaa 8-10 esitelmälle. Halukkaita osallistujia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostitse Poliittinen talous -lehden päätoimittajalle Ville-Pekka Sorsalle (ville-pekka.sorsa@hanken.fi) mahdollisimman pian. Työpajan paperit tulee lähettää päätoimittajalle viimeistään 28.4.

Vieritä ylös