Poliittinen talous -lehden artikkelityöpaja ke 20.11.

Poliittisen talouden tutkimuksen seura ja Poliittinen talous -lehti järjestävät marraskuussa 2019 niin kutsutun paper development workshopin eli artikkelikäsikirjoitusten ja -ideoiden kehittämistyöpajan. Työpajan tarkoituksena on auttaa kirjoittajia kehittämään poliittisen talouden tai yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen alaan kuuluvia artikkelikäsikirjoituksia keskustelun ja rakentavien kommenttien avulla. Työpajassa käsikirjoituksia ja niiden pohjalta pidettäviä esitelmiä on kommentoimassa Poliittinen talous -lehden toimituskunta, seuran puheenjohtaja sekä muita kotimaisia poliittisen talouden tutkijoita.

Työpajassa voi esitellä sekä alkuperäis- että katsausartikkeleiksi tarkoitettuja käsikirjoituksia. Käsikirjoitusten aihepiirejä voivat olla mitkä tahansa poliittisen talouden ja yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen piiriin kuuluvat aiheet. Toivotamme tervetulleeksi niin viimeistelyä vailla kuin kirjoituksen alkuvaiheessa olevia käsikirjoituksia. Työpaja on erityisen hyödyllinen väitöskirjantekijöille ja tieteellisen uran alkuvaiheen tutkijoille.

Artikkelityöpajassa tekstejään esitteleviä tutkijoita kannustetaan tarjoamaan valmiit käsikirjoituksensa julkaistavaksi Poliittinen talous -lehdessä.

Työpaja pidetään Helsingin yliopistolla (Unioninkatu 37, kokoushuone 1014) keskiviikkona 20.11. klo 12 alkaen. Työpajan kesto riippuu esitelmien määrästä. Seminaarissa on tilaa enintään 6 esitelmälle, jolloin työpaja kestäisi klo 17 asti.

Halukkaita osallistujia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostitse seuran puheenjohtajalle Matti Ylöselle (matti.v.ylonen@helsinki.fi) mahdollisimman pian. Työpajassa esiteltävät käsikirjoitukset on lähetettävä viimeistään 18.11.

Työpajan jälkeen järjestetään myös Poliittinen talous -lehden kehittämiskokous, johon kaikki työpajan osallistujat ja seuran jäsenet ovat tervetulleita.

Vieritä ylös