Call For Papers: Poliittinen talous -lehden artikkelityöpaja 4.12.2020

Poliittisen talouden tutkimuksen seura ja Poliittinen talous -lehti järjestävät joulukuussa 2020 artikkelikäsikirjoitusten ja -ideoiden kehittämistyöpajan. Työpajan tarkoituksena on auttaa kirjoittajia kehittämään poliittisen talouden tai yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen alaan kuuluvia artikkelikäsikirjoituksia keskustelun ja rakentavien kommenttien avulla. Työpajassa käsikirjoituksia ja niiden pohjalta pidettäviä esitelmiä kommentoivat Poliittinen talous -lehden päätoimittajat sekä muut Poliittisen talouden tutkimuksen seurassa toimivat poliittisen talouden tutkijat.

Työpajassa voi esitellä sekä alkuperäis- että katsausartikkeleiksi tarkoitettuja käsikirjoituksia. Käsikirjoitukset voivat liittyä mihin tahansa poliittisen talouden ja yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen piiriin kuuluviin aiheisiin. Toivotamme tervetulleeksi niin viimeistelyä vailla kuin alkuvaiheessa olevia käsikirjoituksia. Työpaja on hyödyllinen erityisesti väitöskirjantekijöille ja tieteellisen uran alkuvaiheen tutkijoille. Artikkelityöpajassa tekstejään esitteleviä tutkijoita kannustetaan tarjoamaan valmiit käsikirjoituksensa julkaistavaksi Poliittinen talous -lehdessä. 

Työpaja pidetään Zoomin välityksellä perjantaina 4.12. klo 12-17. Kunkin käsikirjoituksen käsittelyyn varataan noin 45 minuuttia (max 15 minuuttia esitelmä, loppu keskustelulle). 

Halukkaita osallistujia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostitse Hanna Ylöstalolle (hanna.ylostalo@utu.fi) perjantaihin 9. lokakuuta mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä työpajaan mahtuu enintään kuusi käsikirjoitusta. Työpajassa esiteltävät käsikirjoitukset on lähetettävä viimeistään perjantaina 27.11. 

Vieritä ylös