Call for Papers: Poliittinen talous -lehden artikkelityöpaja Helsingissä 29.11.2018

Poliittisen talouden tutkimuksen seura ja Poliittinen talous -lehti järjestävät marraskuussa 2018 niin kutsutun paper development workshopin eli artikkelikäsikirjoitusten ja -ideoiden kehittämistyöpajan. Työpajan tarkoituksena on auttaa kirjoittajia kehittämään poliittisen talouden tai yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen alaan kuuluvia artikkelikäsikirjoituksia keskustelun ja rakentavien kommenttien avulla. Työpajassa käsikirjoituksia ja niiden pohjalta pidettäviä esitelmiä on kommentoimassa Poliittinen talous -lehden päätoimittaja ja muita kotimaisia poliittisen talouden tutkijoita.

Työpajassa voi esitellä sekä alkuperäis- että katsausartikkeleiksi tarkoitettuja käsikirjoituksia. Käsikirjoitusten aihepiirejä voivat olla mitkä tahansa poliittisen talouden ja yhteiskuntatieteellisen taloustutkimuksen piiriin kuuluvat aiheet. Toivotamme tervetulleeksi niin viimeistelyä vailla kuin kirjoituksen alkuvaiheessa olevia käsikirjoituksia. Työpaja on hyödyllinen erityisesti väitöskirjantekijöille ja tieteellisen uran alkuvaiheen tutkijoille.

Artikkelityöpajassa tekstejään esitteleviä tutkijoita kannustamaan tarjoamaan valmiit käsikirjoituksensa julkaistavaksi Poliittinen talous -lehdessä.

Työpaja pidetään Helsingissä, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun tiloissa (Arkadia-rakennus, Lapuankatu 2, Sali E-122) torstaina 29.11. klo 10 alkaen. Työpajan kesto riippuu esitelmien määrästä. Seminaarissa on tilaa 6 esitelmälle.

Halukkaita osallistujia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostitse Poliittinen talous -lehden päätoimittaja Ville-Pekka Sorsalle (ville-pekka.sorsa@hanken.fi) mahdollisimman pian. Työpajassa esiteltävät käsikirjoitukset on lähetettävä osallistujille viimeistään 18.11.

Työpajan yhteydessä järjestetään myös Poliittinen talous -lehden kehittämiskokous, johon kaikki lehden toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Tilaisuus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/758135754527632/

Vieritä ylös