Liity jäseneksi

Voit liittyä Poliittisen talouden tutkimuksen seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietosi täällä (linkki avautuu uudessa ikkunassa).

Yksi seuran tarkoituksista on laajentaa poliittisesta taloudesta käytävää julkista keskustelua. Seura tarjoaa tämän vuoksi jäsenille mahdollisuuden linkata bloginsa poliittinentalous.fi-sivustolle (sivuston oikeaan sivupaneeliin). Mikäli haluat sivustolle linkin blogiisi, voit ilmoittaa tämän jäsenlomakkeen yhteydessä.

Jäsenmaksut maksetaan Poliittisen talouden tutkimuksen seura ry:n tilille FI62 4108 0010 3645 89 (Oma Säästöpankki). Tarkemmat ohjeet maksun maksamiseksi lähetetään sähköpostitse jäsenyyden vahvistamisen yhteydessä.

Vuoden 2017-18 jäsenmaksut:

Varsinaiset jäsenet: 25 euroa
Kannatusjäsenmaksu, henkilöjäsenet: 50 euroa
Kannatusjäsenmaksu, yhteisöjäsenet: 200 euroa

Vuoden 2018 jäsenmaksukirje lähetetään uusille ja vanhoille jäsenille kevään 2018 aikana.